La solitud de l’ermità

Joan Josep Isern. Caràcters. Desembre 2010
Lluny de l’univers mític de Vines de Savall Isidre Grau explora ara els orígens del desconcert de la Barcelona actual.

Llegeix més…

Compañeros de naufragio

Julià Guillamón. La Vanguardia. 8-9-2010
“Deja una buena sensación cuando consigue atar tramas y subtramas en un final inesperado, coherente y con un pálpito humano verdadero”

Llegeix més…

La bellesa del diable

Gemma Casamajó. Time Out. 23-6-2010
“A l’aguait. Així llegireu la darrera novel·la d’Isidre Grau. Us posarà sota vigilància per no perdre cap detall, i la seguireu amb expectació per descobrir tots els secrets de La bellesa del diable”

Llegeix més…

Mirada ATÍPICA a una personalitat COMPLEXA

El Triangle, 14-6-2010
“L’escriptor publica una novel·la polièdrica que s’acosta a les contradiccions d’un home madur a través de la represa d’un amor boig. Una obra sobre temptacions, desitjos i la capacitat destructiva d’aquests”

Llegeix més…

Els camins de l’abisme

Raül Maigí, El Punt, 7-6-2010
“En aquest cas recupera un vell projecte basat en fets reals: la resurrecció d’un home en crisi després de vorejar l’infern de l’alcohol i les drogues”

Llegeix més…

El cavaller, la mort i el diable

Xavier Pla, Avui, 27-5-2010
“El pintor que protagonitza la turbulenta història de l’última novel·la d’Isidre Grau, La bellesa del diable, un bon thriller dominat per la fatalitat i les crisis d’identitat, malviu al caire de l’abisme temptat per un diable amb forma de dona”

Llegeix més…

Un tros de conversa amb Isidre Grau

Ada Castells, Avui, 27-5-2010
“Aquesta és una història personal entre dos personatges atípics que seria millor que no s’haguessin trobat mai perquè s’estimen tant que s’abonyeguen”

Llegeix més…